Naprostá většina lidí musí financovat svoje bydlení pomocí hypotéky. Vzhledem k tomu že každý má nějakou představu o svém vysněném domě, nechce se během stavby příliš omezovat. Bohužel ani hypoteční úvěr často nepokryje kompletně celou stavbu. Proto musí lidé hledat cesty, jak při stavbě ušetřit. Mnozí lidé se rozhodnou šetřit na práci řemeslníků, a tak se rozhodnou pro stavbu svépomocí. V případě že někdo nemá vzdělání ani praxi v oboru, nemusí to dobře dopadnout a lidé se mohou dopustit mnoha chyb. Nejen z tohoto důvodu je lepší nechat si postavit dům na klíč Enerdomy.cz.

rodinný dům

Samozřejmě je potřeba stavební firmu vybírat pečlivě, protože stavba domu je záležitost několika milionů korun a rozhodně se tady nevyplatí šetřit. Spolehlivou stavební firmu poznáte především podle spokojenosti jejích klientů. S námi naši klienti spokojení jsou, jak se můžete sami přesvědčit v recenzích. Stavíme kvalitní domy, předáváme stavby včas, a dodržujeme vše na čem se s námi klienti dohodnou.

dům bungalov

Vyberte si
V našem katalogu typových projektů najdete několik staveb. Stavíme zděné domy i dřevostavby, a všechny domy z našeho katalogu dokážeme postavit v obou variantách. Vybrat si můžete menší bungalov i větší vilku. Vždy děláme maximum pro to, abychom domy dostavěli včas. Domy předáváme kompletně dokončené s přípravou na kuchyňskou linku. Výběr kuchyňské linky je velice individuální, takže z toho důvodu ponecháváme výběr na klientech. Vzhledem k tomu že nabízíme naše vlastní typové projekty, jsme schopni pro vás zajistit i stavební povolení. Musíte se o nic starat, pouze si zajistíte pozemek a financování. Příští jaro už můžete bydlet ve vlastním domě. Staňte se jedním z našich spokojených klientů, a vyberte si některý z domů které nabízíme. Naše domy splňují požadavky na moderní bydlení také díky tomu, že v nich najdete tepelné čerpadlo a solární panely.